Skip the line tickets voor bezienswaardigheden in Rome (2024)

Dat Rome een populaire stad is om te bezoeken is goed terug te zien in de wachtrijen bij de vele bezienswaardigheden in de stad. Vooral bij de populaire attracties zoals het Colosseum en de Sint Pietersbasiliek op het Sint Pietersplein kunnen de wachttijden voor de ingang oplopen tot een uur en in het hoogseizoen tot soms wel twee uur of langer.

Maar gelukkig is er een manier om deze lange wachtrijen bij de bezienswaardigheden in Rome te omzeilen. Diverse ticketverkopers waaronder Tiqets en GetYourGuide bieden speciale skip-the-line tickets of rondleidingen aan waarmee je de lange wachtrijen mag overslaan en via een aparte ingang naar binnen kunt gaan. Dankzij de speciale skip-the-line tickets bespaar je dus een hoop tijd! Het nadeel van de skip-the-line tickets en de rondleidingen inclusief skip-the-line tickets is dat deze iets duurder zijn dan de normale tickets. Maar daar staat tegenover dat je meer tijd overhoudt om de hoogtepunten van Rome te ontdekken, en dat is uiteindelijk het allerbeste!

Skip the line tickets voor bezienswaardigheden in Rome (1)

Vooraf via internet je Rome tickets reserveren

De speciale skip-the-line tickets kun je het beste vroegtijdig vooraf via internet reserveren. Zo voorkom je dat de tickets voor de bezienswaardigheid in Rome uitverkocht zijn op de dag en het tijdstip dat je deze attractie wilt gaan bezoeken.

Hoe langer je van te voren je tickets voor de bezienswaardigheid in Rome reserveert, hoe groter de kans is dat je een ruimere keuze hebt uit beschikbare tickets en tijden. Met name de skip-the-line tickets voor het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek en de Vaticaanse Musea dien je vroegtijdig te regelen omdat deze kaarten erg populair zijn en daarom snel uitverkocht raken. Vooral in de vakantieperiodes is de vraag naar tickets groot en het aanbod gering in verband met een maximum aantal bezoekers per uur.

De skip-the-line tickets en overige tickets voor de bezienswaardigheden in Rome kun je eenvoudig via internet kopen via de websites van GetYourGuide en Tiqets. Bij alle drie de websites kun je veilig en snel afrekenen in euro’s met onder andere iDeal, creditcard en PayPal. Binnen enkele uren na je bestelling ontvang je de tickets of vouchers in je mailbox.

Powered by GetYourGuide

Bezienswaardigheden in Rome met skip-the-line

Er zijn in Rome een aantal bezienswaardigheden waar het noodzakelijk is of aan te raden is om vooraf via internet je tickets te reserveren om te voorkomen dat je uren in de rij voor de kassa moet wachten. Ook zijn er attracties in Rome welke aan de kassa vrijwel nooit tickets beschikbaar hebben voor dezelfde dag, deze moet je dus altijd vooraf via internet reserveren.

Skip the line tickets voor bezienswaardigheden in Rome (2)

Skip the line tickets Colosseum

Het Colosseum in Rome is de meest populaire bezienswaardigheid van de stad en dat zie je terug in de wachtrijen voor het Colosseum. De wachtrijen bij de kassa van het Colosseum kunnen oplopen tot soms wel drie uur in de zomer. Tel daarbij op dat de temperaturen in de zomermaanden richting de 40 graden kunnen gaan en je in de volle zon staat en je begrijpt waarom veel mensen kiezen voor de iets duurdere skip-the-line tickets. Door te kiezen voor de speciale Colosseum skip-the-line tickets kun je de lange wachtrijen overslaan en hoef je alleen te wachten voor de veiligheidscontrole. Zo hou je dus meer tijd over om Rome te ontdekken!

De tickets voor het Colosseum zijn, ongeacht welk type ticket je kiest, altijd inclusief toegang tot het Forum Romanum en de Palatijnse heuvel welke tegenover het Colosseum liggen. De speciale skip-the-line tickets kunnen online gereserveerd worden via de website van GetYourGuide of de website van Tiqets.

KLIK HIER OM Colosseum skip the line TICKETS TE RESERVEREN

Skip the line tickets voor bezienswaardigheden in Rome (3)

Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel

Naast het Colosseum zijn ook de Vaticaanse Musea met de Sixtijnse Kapel een zeer populaire bezienswaardigheid in Rome. In de Vaticaanse Musea kun je duizenden kunstwerken van de Rooms-katholieke kerk aanschouwen welke in de afgelopen eeuwen verzameld of geroofd zijn. In de Sixtijnse Kapel, welke onderdeel uitmaakt van de Vaticaanse Musea, kun je de beroemde fresco’s van de kunstenaar Michelangelo bewonderen.

Doordat de Vaticaanse Musea erg populair zijn onder de miljoenen toeristen die jaarlijks Rome bezoeken, zijn de wachtrijen bij de ingang van het museum vaak enorm lang. Als je geen ticket vooraf hebt gereserveerd dien je soms tot wel twee uur in de wachtrij te wachten voordat je bij de kassa je ticket kunt kopen. Vooral in de vakanties is de wachtrij bij het museum erg lang.

De skip the line tickets voor de Vaticaanse Musea kun je eenvoudig vooraf via internet reserveren via de website van GetYourGuide of de website van Tiqets. Betalen kan veilig en snel via onder andere iDeal, creditcard en PayPal.

SKIP THE LINE TICKETS VOOR DE VATICAANSE MUSEA BOEK JE HIER

Skip the line tickets voor bezienswaardigheden in Rome (4)

Skip the line tickets Sint-Pietersbasiliek

Voor de ingang van de Sint-Pietersbasiliek staat vrijwel altijd een lange rij. In het hoogseizoen kan de wachttijd oplopen tot soms wel twee uur. De basiliek is in principe gratis te bezoeken, mede hierdoor is de wachtrij bij de ingang altijd extreem lang. Maar gelukkig kun je de wachtrij eenvoudig overslaan door een skip-the-line ticket voor de Sint-Pietersbasiliek te kopen. Hiermee mag je via een speciale ingang naar binnen en sla je de wachtrijen over. Dit kan je tot twee uur wachten schelen!

Detickets voor de skip-the-line toegangtot de Sint-Pietersbasiliek kosten 19,50 euro voor volwassenen (17+) en 14,50 euro voor kinderen tussen de 7 en 17 jaar oud. Je besteld je skip-the-line tickets voor de Sint-Pietersbasiliek in Rome eenvoudig online via de website van GetYourGuide of de website van Tiqets.

KLIK HIER OM DE SKIP THE LINE TICKETS VOOR DE SINT-PIETERSBASILIEK TE BOEKEN

Skip the line tickets voor bezienswaardigheden in Rome (5)

Tickets voor Galleria Borghese

In de Galleria Borghese kun je de kunstcollectie van de familie Borghese bewonderen. Om het museum te kunnen bezoeken moet je vooraf je tickets gekocht hebben, op dezelfde dag een ticket bij de kassa kopen is vrijwel onmogelijk vanwege de beperkte beschikbaarheid van de tickets.

Het is raadzaam om ver voor je bezoek aan Rome de tickets voor Galleria Borghese te reserveren omdat het een populaire bezienswaardigheid in Rome is en er slechts een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar zijn voor het museum. De tickets voor de Galleria Borghese kun je eenvoudig vooraf via internet reserveren via de website van Tiqets of de website van GetYourGuide. De prijzen liggen rond de 20 euro per ticket voor volwassenen.

KLIK HIER OM DE Galleria Borghese TICKETS TE RESERVEREN

Skip the line tickets voor bezienswaardigheden in Rome (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 6056

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.